Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter

Lokalföreningen Brösarp - Din bygghandel på Österlenentré till lokalföreningen brösarp på österlen

Hos Lokalföreningen Brösarp som ligger på Österlen, erbjuder vi ett brett utbud av produkter för att förverkliga dina byggambitioner. Vårt samarbete med Lantmännen och Woody ger oss tillgång till starka inköpsorganisationer, vilket ger oss tillgång till ett rikt urval av högkvalitativa varor till konkurrenskraftiga priser. Med en fot i byggsektorn och den andra i trädgårds- och lantbruksmarknaden, står vi redo att bistå med vår expertis och ett varierat sortiment som möter dina behov.

Kvalitetsvirke för ditt byggprojekt

Vi prioriterar kvalitet och hållbarhet. Vårt noga utvalda sortiment av virke möter strikta standarder för hållfasthet och är lämpligt för en mängd olika byggprojekt, från traditionella till moderna. Vårt team är redo att bistå med vägledning för att ni ska kunna välja rätt material för ert specifika projekt.

Helhetslösning för robotgräsklippare – Reparationer, underhåll och vinterförvaring

I vår serviceverkstad fokuserar vi på att underhålla och reparera robotgräsklippare av alla slag. Oavsett märke eller modell kan vi hjälpa till med allt från rutinmässig service till mer komplicerade reparationer. Vi erbjuder också vinterförvaringstjänster för att skydda din robotgräsklippare under de månader den inte används. Dessutom har vi ett utbud av robotgräsklippare till försäljning för de som söker att uppgradera eller införskaffa en ny.

Professionella tjänster för en effektiv byggprocess

Vi är engagerade i att skapa en effektiv byggprocess. Vår målsättning är att alltid erbjuda personlig service genom hela processen, från start till mål, och ser till att varje steg förenklas och anpassas efter kundens önskemål.

Lånesläp – en praktisk transportlösning

Om du hanterar mindre projekt och föredrar att personligen hämta ditt material, erbjuder vi dig möjligheten att hyra ett släp för detta ändamål. För omfattande arbeten rekommenderar vi att våra professionella kunder utnyttjar vår transporttjänst för direktleverans till byggarbetsplatsen. Detta alternativ är normalt sett det mest kostnadseffektiva för projektet. Ni får dessutom möjlighet att anpassa leveranslösningen efter era specifika krav och behov.

Personlig byggrådgivning – expertstöd just när ni behöver det

Vårt dedikerade team är redo att ge anpassad och professionell vägledning samt lösningar för ert byggprojekt, oavsett projektets storlek eller komplexitet.

Ett omfattande utbud av byggmaterial

Vi är stolta över att presentera ett omfattande utbud av byggmaterial som lever upp till de striktaste branschstandarderna. Oavsett om det gäller mindre renoveringsarbeten eller omfattande byggföretag, erbjuder vi de nödvändiga produkterna för att garantera er framgång. Besök vår fysiska butik eller vår webbplats för att se vårt fullständiga sortiment.